Scapa de troieni

Scapa de virusi si de troieni

Navigand pe internet te expui la tot felul de softuri (ma refer la troieni) care doresc sa preia controlul computerului tau, sa-ti serveasca reclame, sa te redirectioneze catre diferite site-uri sau sa-ti fure datele personale.

De aici poti descarca programul HijackThis, restarteaza computerul si intra in Safe Mode (apasa tasta F8 inainte sa porneasca Windows-ul si o sa apara un meniu din care alegi Safe Mode).

Deschide HijackThis si click pe Do a system scan only (optiunea a doua) si asteapta sa-ti scaneze sistemul.

Acum mareste fereastra ca sa vezi tot randul si cu rabdare parcurge lista. In lista sunt programele care ruleaza automat cand porneste computerul etc. Bifeaza tot ce nu-ti pare cunoscut si click pe Fix checked (ca in poza de mai jos).

Restarteaza computerul si cu ceva noroc ai scapat de troieni. Ca sa scapi si de virusi instaleaza un antivirus bun si scaneaza cu el sistemul. Click aici pentru topul antivirusurilor pe 2009.

HijackThis

HijackThis

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. george.
  # 1

  Salut pentru a sterge Troja din pc descarca depe net Trojan remove programu iti sterge trioanu din pc . fara casa intri in safe mode si alte chesti 😉

 2. AlexXxuTzZu
  # 2

  Nici un software nu cred ca poate 100% sa te scape de worms/trojani..Chiar si in tutorial s-a mentionat: „Restarteaza computerul si cu ceva noroc ai scapat de troieni.”

  Folositi un antivirus bun, recomand BitDefender, Kaspersky sau Eset No32, un firewall mai bun decat cel de default al windows-ului, recomand: Zone Alarm Professional Firewall si un anti-spyware cum ar fi SUPER AntiSpyware Pro.

  Succes.

 3. alina
  # 3

  am un troian, si nu stiu care antivirus il sterge definitiv

  • Error: Nu am putut crea directorul uploads/2022/01. Directorul său părinte poate fi scris de către server?
   # 4

   Daca e troian, programul mentionat mai sus (HijackThis) te scapa sigur de el.

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM