Dezactivarea raporturilor de erori din Windows Vista, XP si 7

Esti iritat de faptul ca primesti foarte multe mesaje cu erori, desi tu stii ce ai de facut? Iata cum poti dezactiva serviciul de raport a erorilor.

Nota: Acest serviciu este foarte important pentru momentele in care Windows-ul are probleme. De asemenea este recomandata utilizarea lui de catre utilizatorii incepatori.

Raportul erorilor este o optiune implicita pentru Windows 7, Vista si XP. Daca apare vreo eroare, vei primi un mesaj de la Windows care te va intreba daca vrei sa trimiti raportul la Microsoft. Astfel se pot aduna informatii pretioase pentru PC-uri si asa iau nastere Patch-urile.

Dezactivarea serviciului pentru Windows 7

Apasa pe Start si tasteaza problem reporting settings in campul de cautare, sau du-te la Action Center>Change Action Center Settings>Problem Reporting Settings. Daca ai folosit functia de cautare, alege Choose how to report problems din lista.

Bifeaza optiunea never check for solutions.

Dezactiveaza serviciul in Windows 7 prin Group Policy

Click pe Start si tasteaza gpedit.msc si apoi apasa Enter.

Navigheaza apoi la User Configuration >Administrative Templates>Windows Components>Windows Error Reporting si apoi da dublu click pe Disable Windows error reporting.

Acum schimba optiunea de la Not configured in Enabled, da click pe Apply si apoi pe Ok. Inchide panoul Group Policy.

Dezactivarea serviciului in Windows Vista

Click pe Start si apoi intra in Control Panel.

Asigura-te ca esti pe Clasic View si apoi da click pe Problem Reports and solutions.

Alege link-ul Change Settings din coloana din stanga.

Daca bifezi Ask me to check if a problem ocurs, atunci vei primi mesajele in continuare, iar optiunea Check for solutions… nu face decat sa trimita datele direct la Microsoft. De aceea trebuie sa mergem la Advanced Settings.

Sub meniul For my programs, problem reporting is bifeaza Off si apoi da click pe Ok.

Acum click pe Ok din fereastra Problem reports and solutions. Optiunile de pe fereastra ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos.

Click pe butonul Close de la urmatorul mesaj.

Dezactivarea serviciului in Windows XP

Pentru a dezactiva serviciul in Windows XP, da click drepta pe My Computer si alege Properties. Apoi, din fereastra aparuta, alege tabul Advanced si apoi da click pe butonul Error reporting.

Acum trebuie sa bifezi optiunea Disable Error reporting. Debifeaza casuta But notify me when critical error occur daca nu vrei sa fii atentionat. Apoi da click pe Ok.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
  1. vLad
    # 1

    nu apare in control panel „Problem reports and solutions”

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM