Slabeste cu Nintendo Wii!

Jocurile video au fost considerate ani la rand unul dintre cei mai importanti factori care a contribuit la cresterea in greutate a utilizatorilor sai. Foarte multe state au fost alarmate de cresterea rapida a procentului persoanelor afectate de obezitate, cu precadere in randul tinerilor.

Specialistii au analizat acest minus al jocurilor video si au construit o consola care sa permita utilizatorilor sa se distreze, dar sa faca si anumite exercitii/ miscari fizice. Acesta a fost momentul in care echipa Nintendo a inceput sa lucreze la productia sistemul Ninendo Wii. Consola iti permite sa te distrezi, dar si sa te mentii in forma. Este o adevarata placere!

Cei care au testat acest sistem au raportat pierderi vizibile in greutate. Este foarte simplu sa iti lucrezi musculatura in timp ce de distrezi alaturi de Ninendo Wii si prietenii tai. Exista 2 astfel de modele: Wii Sports si Wii Fit.

Pachetul Wii Sports este primul lansat de catre Echipa Nintendo. Include aplicatii precum: tenis, basket, golf, box si de asemenea bowling. Activitatea sendentara dispare in cazul acestui joc! Este imposibil sa stai asezat pe canapea si in acelasi timp sa incerci sa lovesti sau sa rostogolesti mingea din joc.

Boxul este foarte solicitant si te ajuta sa iti lucrezi o mare varietate de muschi. Creatorii jocului spun ca o persoana care foloseste timp de 30 de minute pe zi Nintendo Wii va reusi cu siguranta sa scape de kilogramele in plus si sa se mentina in forma.

Incearca-l si masoara-ti greutatea in fiecare zi.

Pachetul Wii Fit este un program creat special de echipa Nintendo pentru a pierde in greutate. Dispune de multe optiuni care iti vor antrena muschii. Rezultatele Wii Fit sunt garantate. Acest program de fitness este diferit de tot ce ai vazut(sau incercat) pana in acest moment. Chiar daca este un joc, miscarile pe care te obliga sa le executi te vor mentine in forma. Jocul iti pune la dispozitie un antrenor personal care o sa te indrume pe toata perioada utilizarii.

Nintendo Wii Sports sau Nintendo Wii Fit reprezinta o modalitate perfecta de a te distra, dar in acelasi timp o activitate care te va ajuta sa te mentii in forma!

Trebuie sa il incerci!

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2021 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM