Multiplicarea Jocurilor Ninteno Wii!

Unul dintre cele mai populare jocuri ale deceniului este Ninteno Wii. Wii ofera o experienta unica utilizatorilor sai si astfel a ajuns sa fie pozitionat in topul preferintelor consumatorilor din industria jocurilor. Dar ce se intampla atunci cand folosesti un disc atat de des incat se zgarie sau pur si simplu se strica? Daca ai putea copia intr-un fel sau altul acest disc, nu ar mai exista nicio problema?

Din fericire pentru fanii infocati Wii exista o posibilitate prin care poti realiza o copie a discului daca dispui de cateva instrumente ajutatoare. Nu este simplu, nu este suficient doar sa copiezi imaginea jocului si apoi sa creezi un disc nou. Atunci cand copiezi un disc Wii trebuie sa ai la dispozitie un soft care sa iti recunoasca formatul si sa decripteze codurile de securitate care il protejeaza impotriva multiplicarii.

Daca folosesti acest soft cu scopul de a realiza o copie Wii a unui disc pe care deja il detii actiunea este legala, dar daca intentionezi sa faci din activitatea de multiplicare una aducatoare de venituri trebuie sa stii ca acest lucru este ilegal si nu te incurajam sa-l faci.

Datorita protectiei impotiva metodelor de multiplicare un disc Wii este foarte greu de copiat. Exista anumite solutii insa la care poti apela cu succes, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti softul corect pentru a copia imaginea discului si apoi softul compatibil pentru inscriptionare pe disc. Cel mai important avantaj al acestui soft este faptul ca poti copia si alte platforme cu jocuri, pe CD-uri sau DVD-uri pentru a dispune de cate o copie a lor.

Distractie placuta!

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2021 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM