Gazduire pe Windows- Avantaje!

Atunci cand iti lansezi un site pe internet ar trebui sa incepi cu gasirea unui Hosting Provider. Inainte de a-ti alege furnizorul trebuie sa stii ca exista multe optiuni. De asemenea este important sa stii ce functii necesita siteul tau.

Ca si prima regula: gazduirea pe care o alegi depinde de limbajul de programare pe care ti-l poate pune la dispozitie. De exemplu daca utilizezi PHP, Perl si MySQL in constructia siteului, vei prefera un server Linux. Dar daca ai de gand sa folosesti ASP iti recomand sa utilizezi un server Windows.

De fapt cei care opteaza pentru aceasta varianta pot sa fie impartiti in doua grupuri: cei care nu au nicio cunostiinta despre gazduirea siteurilor (traiesc cu impresia ca alegand Windows ca si varianta o sa le fie mult mai usor sa-l acceseze) si acei utilizatori care stiu exact de ce au ales Windows si de ce tehnologie au nevoie.

Avantajele gazduirii Windows:

1. Tehnologiile .NET, precum ASP sunt mult mai accesibile pe platforma Windows. Daca ai un site creat in Microsoft.NET trebuie sa optezi pentru acest tip de furnizor.

2. Gazduirea Windows este alegerea buna in cazul in care siteul tau sustine o baza de date mai mare.

3. Bazele de date Access functioneaza doar cu serverul Windows. Accesul poate sa fie initiat doar pe platformele Microsoft Windows, si prin urmare nu se poate lucra cu hostigul Linux.

4. Daca folosti unul dintre instrumentele Microsoft Sharepoint, singurul provider de gazduire pe care te poti axa este Windows. Doar el poate sa iti ofere solutii business Microsoft, precum Sharepoint Services, Microsoft CRM, Exchange.

5. Poti sa administrezi serverul prin intermediul Remote Desktop, acest program vine acum cu toate versiunile de Windows, prin urmare nu ai nevoie sa descarci aplicatii suplimentare precum Radmin, VNC, etc.

Gazduirea pe Windows este mai costisitoare din cauza licentelor Windows pe care trebuie sa le achizitionezi, dar iti asigura o administrare eficienta si un suport bun.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM