Cum sa te mentii in forma buna cu Wii

Un studio recent al Institutului national de sanatate si nutritie din Tokyo sugereaza ca Nintendo Wii fit ofera aceleasi exercitii viguroase ca si cele in aer liber. Sponsorizat de catre Nintendo, acest studio s-a raspandit pe Internet, argumentele entuziastilor Wii care de mult sustineau ca distractia lor nu e doar de amuzament ci si pentru a arde calorii. Avand sediu si in Japonia, Nintendo a sponsorizat studiile de-a lungul anilor, acestia cautand sa mareasca sfera utilizatorilor, de la baieti tineri la mame si familii.

Un studiu american asupra fitnesului ofera rezultate diferite.

Wii Fit nu este un inlocuitor pentru exercitiile primare, de rutina, dar poate fi un punct de intrare catre exercitii. Pentru multi, este mult mai usor sa foloseasca Wii Fit decat sa mearga la sala. Gandeste-te la Wii Fit ca la incalzirea de acasa pentru sala.

Instructiuni:

 1. Cumpata o placa Wii Fit. Daca ai deja un Nintendo Wii, cea mai importanta componenta Wii Fit este placa de echilibru. Aceasta costa in jur de $100.
 2. Da un test de examinare initiala. La inceput, programului, Wii Fit te va intreba cateva informatii precum greutate, inaltime si echilibru. Cu ajutorul acestor statistici, ti se va calcula Body Mass Index.(BMI)  Multi rivali spun ca BMI-ul calculat de Wii Fit este imprecis pentru ca nu se refera la masa musculara. Intereseaza-te la un medic in legatura cu BMI-ul tau.
 3. Planifica-ti programul de exercitii. Wii Fit Plus ofera posibilitatea de programare pentru utilizatori. Poti programa o serie de exercitii bazate pe partile corpului care au nevoie de antrenament. Vrei sa lucrezi asupra bratelor si picioarelor? Wii Fit va creea un program personalizat pentru tine.
 4. Jocuri ce simuleaza activitate aerobica. Wii Fit ofera multe activitati aerobice ca jocuri. Incearca boxul, baseball-ul, tenisul pentru a lucra asupra partii superioare a corpului si schii pentru partea inferioara. Joaca folosind Wiimore si placa Wii Fit. Este mult mai interactiv decat sa te uiti la vreun program cu exercitii la tv.
 5. Invata yoga. Pozitiile din yoga sunt un inceput bun pentru cei noi. Cei avansati in yoga vor gasi lectiile o modalitate buna de a consolida pozitiile de rutina. In plus sunt multe exercitii pentru forta care se concentreaza asupra masei musculare.
 6. Exercitiile de echilibru. Lipsa de echilibru apare datorita distributiei inegale de greutate a corpului. Acest lucru poate duce la probleme de postura si spate. Exercitiile de tonifiere a oaselor sunt probabil cele mai grele jocuri din Wii Fit.
 7. Tine evidenta caloriilor pierdute. Pentru cei care se antreneaza pentru a pierde in greutate Wii Fit are un program care tine evidenta caloriilor pierdute. Este nevoie sa arzi 3500 de calorii pentru a pierde aproape jumatate de kg (0,453 kg)
 8. Antreneaza-te regulat. Consiliul american de exercitii recomanda 30 de minute de exercitii cel putin 4 zile pe saptamana. Fa-ti timp pentru a tine pulsul ridicat cel putin 10 minute si considera sa te gandesti la timpul de care este nevoie pentru a produce transpiratie cand te incalzesti. Nu uita intinderile dupa rutina de exercitii.
 9. Verifica-ti progresul saptamanal. In fiecare saptamana, completeaza programul de echilibru si cantareste-te. Fa asta la aceeasi ora, in aceeasi zi din saptamana.
 10. Verifica-ti progresul lunar. Verifica statisticile tale dupa o luna de folosire continua: echilibrul, masuratorile si greutatea. Daca nu vezi schimbari radicale atunci poate ca acest program nu este pentru tine. Totusi, trebuie sa fii felicitat pentru ca te-ai tinut de aceasta rutina de exercitii. Foloseste aceasta determinare si du-te la sala sau intruneste un program de exercitii mai riguroase.

Atentie

 • Pune Wii Fit intr-o camera cu destul spatiu sa te misti.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. Jocuri Consola
  # 1

  Daca tot ne-am atasat de jocuri, console,pc… atunci bine ca cu wii mai facem si miscare

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2021 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM