Cum sa te comporti la prima intalnire

Internetul a deschis o adevarata cutie a Pandorei prin retelele sociale. Am evoluat de la a ne face prieteni locali la o societate globala. Nu mai suntem prinsi intre peretii unei comunitati mici. Acum chiar avem intreaga lume la dispozitia noastra.

Oamenii au invatat cum sa se comporte pe internet, cum sa lege prietenii si chiar cum sa-ti gaseasca sufletul pereche pe internet. Acum relatiile la distanta nu mai sunt asa greu de inteles. Dar cum trebuie totusi sa te comporti la prima intalnire? Deci ce trebuie sa faci ca sa te distrezi si sa fie totul Ok?

Instructiuni

 1. Nu trebuie sa te imbraci in ceva care sa te faca prea sexy. Trebuie sa te simti tu sexy.
  De exemplu, nu trebuie sa porti tocuri inalte si rochie stramta pe corp daca tu nu poti sa mergi pe tocuri si nu te simti bine imbracata asa. Alege imbracamintea si accesoriile care te fac pe tine sa te simti bine. Increderea pe care o capeti prin purtarea unei tinute relaxante, te va face sa te comporti natural si sa zambesti (cel mai important lucru). Este valabil si pentru barbati.
 2. Tine minte cateva reguli.
  Este bine sa iti iei masuri de precautie. Sigur, ai vorbit mult timp cu aceasta persoana, insa inca nu o cunosti pe deplin. Urmeaza-ti instinctele. Daca ti se pare ceva ciudat la acea persoana, incearca sa o eviti.
 3. Prima intalnire ar trebui sa fie la o cafea. Astfel sunteti relaxati amandoi, discutati, va intalniti in public. Asa ajungi sa cunosti mai bine persoana.
  A doua intalnire trebuie sa fie ceva mai casual. Asa va veti cunoaste si intr-o altfel de situatie.
  Nu in ultimul rand, discuta cu persoana respectiva despre ce ati mai discutat si la telefon sau internet. Sinceritatea de pe internet cam lasa de dorit. Asa iti vei da seama daca persoana a mintit sau nu.
 4. Distreaza-te indiferent de ce va iesi.
  Du-te la intalnire cu intentia de a te distra. Nu conteaza daca o/il vei mai revedea altadata. In cel mai „rau” caz te-ai ales cu un alt prieten/a.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2017 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM