Cum sa realizezi inregistrari de calitate pe propriul calculator

Instructiuni

  1. In primul rand, trebuie sa iti cumperi un microfon profesional. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere. Pentru o claritate mai buna a sunetului, trebuie ca microfonul sa suporte mai multi decibeli.
  2. Dupa achizitionare, poti incepe sa-l instalezi la calculator. Daca vine insotit cu un software audio, atunci instaleaza-l. De asemenea, va trebui sa te duci si in Control Panel si sa calibrezi microfonul.
  3. Testeaza microfonul. Inregistreaza o parte dintr-o melodie pentru a vedea daca exista sau nu distorsiuni. Daca exista sunete pe fundal, atunci ar fi bine sa incerci sa recalibrezi microfonul.
  4. Instaleaza programul pentru editat sunete pe calculatorul tau. Daca vrei sa cumperi unul profesional, atunci pregateste-te sa scoti din buzunar o suma destul de mare de bani. Poti insa sa folosesti programele gratuite existente pe internet. Unul dintre acestea este Audacity.
  5. Pentru o inregistrare clara si profesionala trebuie sa stii ce fel de setari sa folosesti. De aceea este bine sa faci multe incercari inainte sa realizezi inregistrarea propriu-zisa.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM