Ce este bit.ly?

Bit.ly este o utilitate care permite utilizatorului sa scurteze anumite URL-uri, sa le imparta cu altii si sa le urmareasca rezultatele (statistici de accesare).

De exemplu poti scurta acest link (link care nu l-ai putea scrie pe Twitter in 140 de caractere):

http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=New+York+Penn+Station&daddr=9th+Ave+%26+14th+St,+New+York,+NY&hl=en&geocode=&mra=ls&dirflg=r&date=11%2F12%2F08&time=4:13pm&ttype=dep&noexp=0&noal=0&sort=&sll=40.746175,-73.998395&sspn=0.014468,0.036392&ie=UTF8&z=14

In acesta:

http://bit.ly/CUjV

Astfel este mai usor sa incluzi un link intr-un email sau intr-un post pe Twitter fara sa ocupi prea mult loc.

Cum poti vedea de cate ori a fost accesat un link bit.ly?

Fiecare link bit.ly are o pagina informationala unde poti vedea de cate ori a fost accesat si nu numai. De exemplu, pentru a afla informatiile pentru acest link bit.ly: http://bit.ly/CUjV, ai mai multe optiuni:

Cum poti sa imparti un link bit.ly?

Da click pe Share sub fiecare link bit.ly din History sau orice alta pagina de informatii. Poti de asemenea sa imparti un link bit.ly prin Twitter, Gmail, Facebook sau prin contul tau email. De asemenea link-urile bit.ly sunt perfecte pentru a fi impartite si altora pentru ca nu vor fi impartite in mai multe bucati intr-un email si nu expira niciodata.

Daca altcineva scurteaza acelasi URL ca si tine, vei vedea acelasi numar de accesari?

Bit.ly va memora numarul de accesari ale unui singur link. Utilizatori logati ai bit.ly vor primi un link bit.ly unic care le va permite sa monitorizeze accesarile atat pe acel link cat si pe toate link-urile bit.ly ce duc la acelas link. Utilizatorii nelogati vor vizualiza acelasi link bit.ly.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM