CD-uri pentru Karaoke

Karaoke

Karaoke, ca forma de distractie, isi are originile in Japonia. Esti pus astfel in rolul cantaretului principal si folosesti CD-uri speciale ce contin decat melodiile fara voce. Aceste CD-uri sunt scrise sub format CD-G si de obicei contin versurile cantecelor pentru a te putea ajuta. Sunt cateva metode pentru a crea un CD pentru karaoke.

Karaoke online

Exista cateva site-uri pe internet care iti permit crearea unor CD-uri pentru karaoke. Tu nu trebuie decat sa alegi cantecele din listele lor. Multe dintre aceste site-uri sunt foarte flexibile in privinta platii, ofera un numar foarte mare de cantece fiind astfel ideale pentru cei care doresc sa cumpere astfel de CD-uri in mor regulat. Unele ofera cantece gratuit daca se achizitioneaza un pachet intreg de cantece, altele va vor inlocui CD-urile deteriorate. Este foarte convenabil sa cumparati astfel de CD-uri de pe internet.

Karaoke pe calculatorul tau

Cu aplicatiile corecte iti poti creea singur CD-urile pentru karaoke. Aceste aplicatii sunt destul de numeroase pe internet si ofera foarte multe optiuni. Principala greutate este stergerea vocilor din melodie. Multe iti ofera posibilitatea de a adauga versuri pentru un karaoke adevarat. Cel mai popular program pentru CD-uri de karaoke este Power CD-G.

Aparate pentru karaoke

Daca ai facut din karaoke un mod de viata (cantatul pe la nunti, botezuri etc.), atunci ai putea sa-ti achizitioezi un aparat de karaoke. Unele pot chiar scoate vocile din melodie si astfel vei putea canta orice melodie doresti. Poti cumpara astfel de aparate de la magazinele specializate sau direct de pe internet.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
  1. # 1

    Using online karaoke feature you can figure out how your singing abilities are and you will find your voice limits on various songs and you are able to reach the unreachable when it comes to your singing skills beside listening to music.

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2021 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM