Alegerea unui Netbook (Mini Laptop)

Netbook-urile (Mini Laptop-urile) sunt noua moda. Sunt foarte cautate datorita portabilitatii si a pretului convenabil. Sunt foarte bune pentru persoanele care calatoresc si pentru studenti, insa au anumite limitari. Compararea configuratiilor si cunoasterea importantei anumitor elemente, va pot ajuta sa va gasiti un Netbook pe masura asteptarilor.

Instructiuni:

  1. Compara nivelul de memorie. De obicei un netbook vine cu o memorie RAM de 512MB, 1GB sau 2GB. Mai multa memrie inseamna o mai buna performanta si o viteza ridicata, navigare mai rapida si multi-tasking.
  2. Compara memoria de pe hard disk. Cantitatea de date pe care o poate stoca un Netbook este oarecum limitata din cauza marimii lui. Vezi daca este posibil sa-ti extinzi memoria de pe hard disk.
  3. Compara durata de viata a bateriei. Poate varia intre o ora si 10 ore. In functie de cat de important este acest aspect, poti opta pentru un Netbook cu o baterie mai buna, insa acest lucru poate adauga greutate laptopului.
  4. Compara marimea si greutatea. Netbook-urile sunt populare in special pentru marime, greutate mica si ulta-portabilitate. La marime ia in considerare in primul rand marimea ecranului si a tastaturii. Ecranele mai mari si o tastatura confortabila pot face diferenta.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2021 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM