Harti

Sumar
Cand nu poti sa cauti adrese cu clientul in masina, te ghidezi cu ajutorul setului de harti oferit de Biroul Imobiliar.

Pentru a accesa o harta, dai clik pe „Harti” din meniul principal. Selectezi judetul, apoi orasul si astepti sa se incarce harta. Toate hartile sunt indexate si se pot cauta strazi, alei, bulevarde etc.

Cum se cauta

Se introduce numele strazii (partial sau complet) in casuta de cautare (2 – Imaginea de mai jos) si apoi se selecteaza butonul „Cauta” (3 – Imaginea de mai jos).

Rezultatele cautarii sunt insiruite sub casuta de cautare (4 – Imaginea de mai jos). In cazul in care cautarea nu a generat nici un rezultat, este afisat un mesaj. In cazul in care exista un singur rezultat, cursorul se indreapta spre locatia gasita. In cazul in care sunt mai multe rezultate, harta asteapta sa selectezi unul dintre ele pentru a deplasa cursorul la locatia aleasa. In cazul in care nu gasesti o strada anume sau nu stii sigur cum se numeste, ai optiunea de a afisa toate denumirile strazilor, aleilor, etc, selectand optiunea „Arata toate strazile din oras” (5 – Imaginea de mai jos).
Odata ce cursorul hartii stie incotro sa se indrepte, se va opri doar atunci cand a ajuns la locatie (6 – Imaginea de mai jos). In cazul in care o strada este mai lunga decat zona de afisare a hartii, cursorul se opreste la jumatatea locatiei.

Navigarea

Pentru a te orienta unde si langa ce este situata respectiva strada, poti deplasa cursorul pe harta apasand continuu click stanga si mutand harta pe axele X si Y ca 7 – Imaginea de mai jos

Pentru a alege o harta a altui orasi click pe „Alege alt oras” (1 – Imaginea de mai jos)

Harti

http://www.imobiliarepitesti.ro

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM