Galeria foto

Sumar
Galeria foto permite atasarea fotografiilor la anunturile tale. Astfel nu vei mai pierde timp si nu vei cauta mai mult de cateva secunde imaginile de la locatia proprietatilor din baza ta de date.

Galeria foto este noul instrument care permite prezentarea ofertelor imobiliare sau pastrarea imaginilor facute cu aparatul foto la locatia proprietatii. Galeria foto este prezenta in spatiul tau de lucru si in oferta publica.
Atunci cand un anunt are atasat un numar de forografii, ele vor fi accesibile din campul „Detalii”, dand click pe poza micuta din tabel galeria va porni cu acea poza mare (2 – Imaginea de mai jos). Anuntul va fi descris deasupra imaginilor (1 – Imaginea de mai jos).
Pentru a vedea si celelalte fotografii puteti selecta din paleta de imagini a anuntului (3 – Imaginea de mai jos) sau sa le parcurgeti pe toate cu butoanele din stanga si din dreapta pozei mari.

Adaugarea unei imagini:

1. Selectati optiunea „Adauga” din campul < Detalii > al anuntului (in cazul in care anuntul nu are deja imagini), sau click pe o imagine deja atasata.
2. Folosind formularul din josul paginii alegeti < Browse > (11 – Imaginea de mai jos) si selectati imaginea din calculatorul dumneavoastra.
3. Click pe Ataseaza (9 – Imaginea de mai jos)

Titilul si textul explicativ al unei imagini

Imaginile pot fi salvate impreuna cu titlul (6 – Imaginea de mai jos) si un text explicativ (7 – Imaginea de mai jos). Introducand acestea impreuna cu imaginea, devine posibil acum ca poza sa poata fi cautata. Exemplu: Daca unui anunt din spatiul tau de lucru i se adauga trei poze iar uneia i se da titlul „bucatarie mica” si apoi cauti in spatiul de lucru „bucatarie mica” vei gasi acel anunt, iar poza care te-a ajutat sa gasesti anuntul va fi afisata in detaliile anuntului.
Titlul si textul explicativ poate fi adaugat si dupa ce ai atasat imaginile si poate fi modificat oricand.
Pentru a sterge titlul sau textul explicativ, goliti campurile din formular (folosind „C” 10 – Imaginea de mai jos) si selectati (9 – Imaginea de mai jos).

Stergerea unei imagini existente

1. Selectati optiunea „Sterge imagine” de sub imaginea in format mare.
2. Confirmati actiunea.

Galeria anunturilor din spatiul tau de lucru este accesibila numai contului ce detine acel anunt sau conturilor atasate.

Galeria anunturilor aflate in zona publica este accesibila tuturor, iar optiunea de stergere si formularul de editare a titlului, a textului explicativ si optiunea de atasare a unei noi imagini este accesibila numai celui care a scris anuntul.

Galerie foto anunturi imobiliare

http://www.imobiliarepitesti.ro

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM