Cum sa inserezi sunet in Word 2007

Iata cum poti pune fisiere audio intr-un document Word.

Pentru a insera un fisier deja existent, du-te in meniul Insert si apoi alege din meniul Text – din bara de sus – butonul Object.

199

Acum, din fereastra aparuta alege tabul Create from File. Cauta melodia in calculatorul tau.

articol135

Poti de asemenea alege ca melodia sa fie afisata sub forma de iconita si de asemenea poti schimba modul de afisare al iconitei.

articol136

Daca nu pui o iconita, el va fi afisat cu cea a programului implicit de redare. Daca trimiti fisierului unei alte persoane, va fi afisat la fel, insa va fi redat cu programul impliciti al celuilalt utilizator.

articol137

O alta metoda de introducere a unei melodii intr-un document Word, este de a insera un fisier din Clip Organizer. In acelasi document, click pe meniul Insert. In sectiunea Illustrations alege meniul Clip Art. Alege apoi butonul Organize Clips.

articol138 articol139

In Clip Organizer este mult mai usor sa cauti melodii. Ai grija sa fie bifate cat mai multe optiuni inainte de cautare. De asemenea ai grija sa bifezi numai optiunea Sounds daca vrei sa cauti numai melodii.

articol140 articol141

Poti cauta de asemenea sunete si imagini in baza de date Microsoft. Toate aceste fisiere sunt gratuite.

articol142

Un lucru interesant, pe care il poti face, este sa inregistrezi anumite instructiuni pentru colegi sau prieteni si sa pui apoi documentul in fisierul Word.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM