Configurarea Outlook 2007

Configurarea clientului Outlook 2007 poate fi destul de dificila pentru cineva neexperimentat. Iata cativa pasi simpli pentru setarea contului tau de email.

Instructiuni

 1. Deschide Outlook si din meniul File alege Accounts>Account Settings.
 2. Click pe butonul New.
 3. Alege optiunea Microsoft Exchange, POP3, IMAP or HTTP din meniu si apoi da click pe Next.
 4. Completeaza spatiile libere cu numele, adresa ta si parola contului de email. Bifeaza casuta Manually Configure Server Settings si apoi da click pe Next.
 5. Alege din serviciile disponibile Internet Email si apoi da click pe Next.
 6. Foloseste informatiile date de furnizorul tau de internet pentru a completa spatiile din urmatoarea fereastra. De obicei informatiile cuprind serverul POP3, serverul de primire mail.exemplu.com si mailul de trimitere smtp.mail.com.
 7. Introdu userul si parola contului tau. Bifeaza optiunea Remember Password daca nu vrei sa introduce parola de fiecare data cand iti verifici mailurile.
 8. Daca furnizorul tau de internet necesita o a doua parola de securitate, bifeaza aceasta casuta si apoi da click pe butonul More Settings.
 9. Click pe tabul Outgoing Server. Daca serverul ISP-ului necesita autentificare, atunci bifeaza optiunea si apoi introdu informatiile corecte.
 10. Este posibil ca uneori sa fii nevoit sa schimbi porturile serverului prin optiunea Advanced. Tot aici gasesti setarile de trimitere a mailurilor. De asemenea, poti salva mailurile primite pe serverul ISP-ului. Este recomandat insa sa nu le salvezi deoarece acestea ocupa spatiu pe server.
 11. Click pe Ok si apoi pe Finish.

Atentie:

 • inainte de a inchide fereastra de configurare, apasa pe Test Settings pentru a verifica daca ai facut sau nu bine setarile. Astfel programul te poate atentiona in privinta erorilor existente.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM