Transformarea fisierelor mp4 in fisiere mp3

Transformarea fisierelor mp4 in fisiere mp3 este un lucru foarte simplu. Acum vei avea mult mai multe melodii pe care sa le asculti pe MP3 player-ul tau.

Instructiuni:

  1. Care este diferenta dintre cele doua tipuri de fisiere?
    Un fisier de tip mp3 poate fi ascultat cu usurinta atat pe calculatorul tau cat si pe player. Exista o sumedenie de programe care pot copia fisierele audio de pe CD-uri si le pot transforma direct in mp3-uri. Un fisier mp4 este atat un fisier audio cat si unul video. Acesta are in componenta atat o parte audio cat si una video, iar pentru a asculta un mp3 nu avem nevoie decat de componenta audio.
  2. Puteti transforma fisierele utilizand un program (descarca de aici). Acest tip de program este pentru conversia formatelor fisierelor. Sunt o gramada de astfel de programe pe internet, unele gratuite, altele comerciale.
  3. Descarcati un convertor de fisiere. Va recomandam sa descarcati fisiere de pe zdnet.com sau downloads.com. Aceste doua site-uri ofera programe curate, fara virusi.
  4. Instaleaza aceste programe urmarind informatiile furnizate.
  5. Fiecare program este diferit, insa fiecare este insotit de un manual de utilizare. Vor exista doua rubrici. Intr-una vei cauta fisierul mp4 si intr-una vei scrie numele sub care vrei sa fie salvat noul fisier mp3 si locatia acestuia. Apoi nu trebuie decat sa porniti conversia.

Atentie:

  • Aceste programe functioneaza si pentru alte tipuri de fisiere.
  • Daca opresti conversia la jumatate vei putea sa asculti doar jumatate de melodie sau chiar deloc pentru ca unele programe nu deschid fisierele partial transformate.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2017 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM