Probleme de scroll la touchpad

Sunt probabil printre cititori si utilizatori de laptop Dell. Problema laptopurilor Dell este simpla. Touchpad-ul nu vrea sa functioneze  in Firefox.

Deoarece acest lucru reprezinta o problema serioasa si incetineste viteza de lucru si poate nu poti mereu sa ai un mouse extern, am cautat o solutie.

Cum sa repair problemele cu scrolling-ul in Firefox.

Deschide Control Panel si cauta Mouse properties sau doar scrie mouse in campul de cautare apoi apasa Enter. Odata ce ai intrat in proprietati, ar trebui sa vezi o fereastra numita Dell touchpad unde poti da click pentru a modifica setarile.

Apoi apasa Scrolling Settings si debifeaza optiunea Circular Scrolling care impedica scroll-ul. Da click pe butonul Apply si cu putin noroc art trebui sa functioneze imediat in Firefox.

O alta modalitate de a rezolva problema

Daca prima metoda a esuat, poti sa scoti driverele Dell touchpad si sa le instalezi pe cele de la Synaptics, care vor functiona mai bine pentru majoritatea persoanelor, dar nu vor beneficia de  niste optiuni suplimentare Dell. Atata vreme cat touchpad-ul face ce ar trebui, merita.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM