In computerul meu, sterg ce vreau!

Cel mai enervant mesaj este acela cand antivirusul gaseste virusul si iti spune „Nu am putut sterge fisierul”. De ce antivirusule, de ce nu ai putut, de aia am dat eu bani pe tine, sa-mi comunici esecuri sau esti pe mana cu cel care a facut virusul ? Oricum …
Te superi si te duci chiar tu acolo unde este localizat fisierul infectat. Dupa ce dai Shift+Delete pe el, sare Windows-ul in apararea … „The file is in use” (probabil de antivirusul :P)
image1

In cele ce urmeaza iti voi arata cum sa stegi un fisier chiar daca este deschis. Ca exemplu voi da drumu la Winamp si ascult un fisier mp3, in timpul rularii il voi sterge cu un program numit Unlocker (poti sa incerci si tu sa vezi ce face Winamp-ul cand nu mai are benzina :D).

Sa incepem cu instalarea programului Unlocker. Dupa ce ai terminat o sa apara o bagheta cu o steluta in cap, jos langa ceas image22 si una atunci cand dai click dreapta pe un fisier, cum e in poza de mai jos).
image3

Ca sa stergi un fisier incapatanat trebuie doar sa dai click dreapta pe el si sa selectezi Unlocker (vezi sus).
Urmatoarea fereastra apare sa-ti spuna cine il foloseste, alegi optiunea Delete din lista din stanga jos si apoi click pe butonul Unlock All (vezi jos).
image4

Uneori nu apare aceasta fereastra de la Unlocker, este posibil ca fisierul sa nu fie blocat de nici o aplicatie. In schimb apare fereastra de mai jos.
image6

L-ai sters!

image5
Aplicatia ce-l folosea poate sa nici nu dea mesaj de eroare si sa se blocheze, pentru ca se asteapta ca sistemul de operare sa nu permita asa ceva.

Unlocker este un instrument valoros intr-o lume plina de troieni si de tot felul de aplicatii ce vor atentia totala a noastra si a computerului nostru.

Il poti descarca de aici sau cu un click pe numele lui din continutul acestui articol.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
  1. tavY
    # 1

    iubesc unlocker 😀 😀 😀 😀 😀

  2. enestro
    # 2

    sunt foarte multe articole utile..thx

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM