Cum sa-ti dai seama daca ai calculatorul spionat

Exista multe metode prin care parintii isi spioneaza copiii in privinta calculatorului. In aceasta era a informatiei este din ce in ce mai greu sa ai intimitate. Exista cateva metode prin care iti poti da seama daca cineva iti spioneaza calculatorul, dar si sa ii impiedici sa faca acest lucru pe viitor.

Instructiuni:

 1. Verifica-ti calculatorul daca are cumva anumite programe instalate pe care tu nu le recunosti. Du-te in Control Panel la Add/Remove Programs si uita-te in lista de programe. De asemenea uita-te si in Program Files.
 2. Scaneaza-ti calculatorul pentru spyware cu ajutorul programului Spybot Search & Destroy sau cu oricare alt detector de spyware. Aceste programe detecteaza anumite aplicatii care nu ar trebui sa fie la tine in calculator. Daca gaseste o aplicatie dar nu exista descriere, cauta pe internet.
 3. Scaneaza calculatorul cu ajutorul Malwarebytes sau al oricarui program anti-malware. Aceasta aplicatie detecteaza tot ceea ce nu poate detectat programul anti-spyware. De asemenea el gaseste si keyloggers.
 4. Scaneaza-ti calculatorul cu I Hate Keyloggers sau oricare alt program pentru detectarea keylogger. Acest software detecteaza ceea ce tu tastezi. Aceste aplicatii malitioase se pot loga la contul tau de email si pot citi tot ce ai scris si iti pot retine toate parolele tastate.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. Error: Nu am putut crea directorul uploads/2022/01. Directorul său părinte poate fi scris de către server?
  # 1

  @cezar covataru
  Poate era fals pozitiv, se intampla… sau nu ai descarcat de pe site-il oficial.

 2. cezar covataru
  # 2

  Am incercat sa descarc I Hate Keyloggers si antivirusul (Avast) m-a avertizat ca e virus!!!!

 3. george
  # 3

  Da ma ajutat foarte mult si pentru asta trebuie sa iti spun Multumesc cu M mare !

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM