Cum sa-ti alegi un laptop pentru jocuri

Daca esti un impatimit al jocurilor, cu siguranta ca iti doresti un laptop care sa faca fata cerintelor tale in materie de jocuri. Atunci cand iti alegi o configuratie este bine sa ai anumite detalii in vedere.

Instructiuni

 1. Daca vrei sa iti cumperi un laptop pentru jocuri, atunci ar trebui sa stii ca acestea sunt foarte scumpe. Insa daca ai rabdare si timp, poti gasi oferte foarte atractive.
 2. Inainte de a cumpara laptop-ul asigura-te ca placa grafica este de generatie noua. Fara o placa video buna, multe jocuri vor rula prost. Cateva dintre cele mai bune placi video actuale sunt ATI Mobility Radeon 9700, ATI Mobility FireGL V3200, si Intel Graphics Media Accelerator 900.
 3. Pentru a fi sigur ca laptop-ul suporta numarul mare de jocuri, este bine sa ai o memorie RAM mare. Este recomandat sa ai peste 2-3 GB RAM si daca ai si DDR3 atunci este perfect. Cu cat ai mai mult RAM cu atat mai bine.
 4. Pentru a evita blocarile din timpul jocului, trebuie sa ai viteza mare si o performanta pe masura. Trebuie sa ai un hard disk de tip Serial ATA (SATA) si sa aiba cea mai mare viteza posibila.
 5. Pentru un laptop de top ai nevoie si de un ecran de top. Ecranele cu rezolutie mare sunt cele mai bune si vor avea o claritate extraordinara.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. # 1

  mda, mai bine verificati site asta pentru placi video (mai ales de notebook ca e prapad la asmablarea lor pe gaming), astia, fabricantii si producatorii, ca sunt distincti unii de altii, o cam freaca cand e vorba sa faca placi video gaming decente, si la preturi decente, cica nu merg imbinate transformarea de informatie in semnal video pe fps (pentru jocuri) cu informatia si semnalul video hd-hvd (pentru filme. adica o freaca cu amandoua mainile si cu calcaiul in acelasi timp, de parca nu s-a mai vazut separare dual channel pentru decriptarea celor doua informatii in semnal video pentru ecran. asa de comparatie sa va faceti idee uitati-va in primul rand ce fps poate placa video, daca vreti gaming, inainte de a va apuca sa va cumparati ceva: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-480M-SLI.32129.0.html

 2. eu
  # 2

  mey eu am un laptop ASUS hdd de 1 tarra (1000 gb) ram 100 gb si ecran plasma kre l-am atasat de laptop k sa vad mai mare ii bine ce am faqt?

  • Error: Nu am putut crea directorul uploads/2022/01. Directorul său părinte poate fi scris de către server?
   # 3

   Glumesti cu 100 gb ram 🙂

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM