Microsoft Office alternatívák

A mindennapi feladatok elvégzéséhez most lehetőséged van számos olyan programokat használni amelyek online ingyenesen hozzáférhetőek.

Utasítások

  1. A Google Docs rendelkezik szövegszerkesztővel, táblázatkezelővel és egy bemutatási alkalmazással. Mindezen alkalmazások hasonlítanak a Microsoft Office programjaira – Word, Excel és Power Point. Ha ezeket már ismered, akkor a Google Docs használata sem fog gondot okozni. A jó dolog az, hogy az általad létrehozott fájlok online el lesznek mentve biztonságos szerverekre és így hozzáférhetsz a dokumentumaidhoz közvetlenül a telefonról vagy a laptopról. Nincs szükséged másra mint egy böngészőre és egy internet csatlakozásra. Ez egy nagyszerű opció és offline is használható.
  2. Ha inkább egy hagyományosabb megközelítést szeretnél, használhatod a Windows-on és a Linux-on az OpenOffice-t a www.openoffice.org-ról, vagy a Mac-en használhatod a NeoOffice-t a www.trinity.neooffice.org-ról. A Google Docs-hoz viszonyitva, ezeket a programokat telepítened kell.
  3. Rengeteg lehetőség létezik a dokumentumok tárolására és szerkesztésére az internetet, tartsd a lépést a változásokkal ebben az állandóan változó világban
Címkéket

Mit gondol? Írja meg a véleményét!FELAJÁNLOTT MEGOLDÁSOK |  ÉRINTKEZÉS |  ADATKEZELÉS |  LOGÓJA
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM