Totul despre Twitter

Daca esti un utilizator nou Twitter, atunci cu siguranta esti bulversat de toate optiunile valabile. Iata cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le stie orice utilizator Twitter.

Instructiuni

  1. Inainte sa te avanti catre experienta Twitter trebuie sa-ti personalizezi contul. Este bine sa le arati celorlalti utilizatori ca esti implicat si serios. Trebuie sa pui o poza cu tine si sa-ti introduci cateva informatii personale. Scrie ceva interesant despre tine. Adauga un link catre blogul tau, catre site-ul tau, etc.
  2. Trebuie acum sa te gandesti pentru ce vei folosi Twitter-ul. Vrei sa-l folosesti pentru a cunoaste alte persoane pe internet? sa tii legatura cu prietenii tai? sa iti promovezi afacerea?
  3. Cand te inscrii in comunitatea Twitter este indicat sa folosesti un limbaj politicos. Nu fi vulgar, nu te lua de alte persoane, decat daca vrei sa fii mereu ignorat. Daca nu ai ceva dragut de spus, este mai bine sa nu spui nimic.
  4. Acum, pentru a folosi Twitter-ul efectiv, trebuie sa stii principiile comunicarii. Ai la dispozitie 140 de caractere prin care sa te exprimi. Asta insemna ca trebuie sa devii un maestru al abrevierilor. Trebuie sa stii cum sa inlocuiesti literele cu cifre, cum sa abreviezi cuvintele etc.
  5. Vei putea trimite un mesaj catre oricine ti-a trimis un comentariu. Nu trebuie decat sa apesi pe butonul Reply. Astfel, si cealalta persoana iti poate raspunde tie si asa se alcatuieste o conversatie scurta si la obiect.
  6. Un truc pe Twitter este folosirea simbolului # si a unui cuvant cheie. Astfel mesajele tale vor putea fi gasite cu ajutorul functiilor de cautare. De asemenea si tu poti face cautari prin functia Search. Tasteaza simbolul # si cuvantul cheie pe care vrei sa il cauti.
  7. Sa zicem ca ai gasit un mesaj pe care vrei sa il impartasesti cu prietenii tai. Cea mai usoara metoda este functia Retweet – retrimiterea mesajelor. Pentru a face acest lucru trebuie sa tastezi RT spatiu @ si apoi copiaza textul, exemplu: RT @mesajul pentru retrimitere aici. Folosirea acestei optiuni arata ca esti interesat de subiect. Nu retrimite toate mesajele pe care le gasesti, ci numai pe cele cu linkuri interesante sau care au ceva deosebit.
  8. Desi exista foarte multe aplicatii pentru Twitter care te pot ajuta sa iti vezi toate mesajele, si tu nu vrei sa folosesti aceste aplicatii, atunci o poti face prin metoda clasica. Tasteaza urmatorul URL in bara de adresa http://twitter.com/home?page=2 (2 este doar un exemplu). Sa zicem ca ai fost plecat 8 ore de la calculator si vrei sa stii ce s-a intamplat. Poti pune in loc de 2, 10 sau 15. Desi te va duce cu multe pagini in urma, daca stii unde ai ramas ultima ora, iti va fi usor sa gasesti noile mesaje.
  9. O alta metoda pentru a tine pasul cu mesajele postate este accesarea folderului @Replies. Daca nu ai timp sa treci prin toate mesajele postate, poti sa vezi numai mesajele trimise ca raspuns la mesajele tale. Poti chiar raspunde direct din acest folder.
  10. Daca nu ai timp sa verifici anumite linkuri trimise, le poti salva in favorites prin click pe steluta de deasupra sagetii de Reply.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM