Personalizarea blog-ului tau WordPress

Vrei sa afli care sunt culorile pentru tema de WordPress pe care tocmai ai instalat-o? Afla aici cum poti sa faci acest lucru.

Instructiuni

 1. Logheaza-te la panoul tau de administrator WordPress folosind numele de utilizator si parola ta.
  Exemplu: http://www.adresata.ro/wp-admin
  User: numele de utilizator
  Password: parola
 2. Selecteaza Appearance/Design apoi da click pe Editor.
 3. In Editor, vei vedea un grup de fisiere in partea dreapta a ecranului. Navigheaza in josul paginii pana gasesti fisiere temei, dupa care da click pe fisierul styles.css.
  Important: Nu modifica nimic in interiorul fisierului! Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti codul si sa il copiezi.
 4. Foloseste comanda Ctrl + F pentru a gasi toate codurile pentru culoare (color) in codul styles.css. De cele mai multe ori vei vedea un cod din 6 caractere numit cod hexadecimal. Fiecare reprezinta o culoare HTML diferita. In timp ce navighezi prin pagina styles, de fiecare daca cand vei gasi un numar nou copiaza-l intr-un editor de texte cum ar fi Notepad. Salveaza fisierul text cu numele culorilemele.txt.
 5. Inapoi la panoul de administrator WordPress, selecteaza Page apoi Add new. In bara de titlu, introdu un nume pentru pagina cum ar fi Lucrurile mele HTML, dupa care copiaza lista de coduri din fisierul culorilemele.txt pe pagina.
  Atentie: Asigura-te ca sectiunea de continut a paginii este setata pe modul HTML si nu pe modul Visual. Vei vedea ca poti alege intre doua optiuni din partea din dreapta sus a spatiului pentru continut a paginii.
 6. Acum, deschide fisierul culorilemele.txt, selecteaza si copiaza lista de coduri HTML pe pagina de WordPress creata mai devreme, apoi scrie acest cod in partea de sus a paginii exact cum este scris aici. Dupa care multiplica secventa pentru a avea cate una pentru fiecare culoare diferita.
  <SPAN STYLE=”color: #9a5300; font-size: 14px;”>Aceasta este culoarea #9a5300</SPAN>
  Apoi tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti codul pentru culoare din secventa cu propriile
 7. Apasa butonul Publish pentru a publica noua pagina. Asigura-te ca este setata pe privat, dupa care vizualizeaza pagina pentru a vedea daca totul este in regula.
 8. Astfel poti sa vezi ce coduri HTML de culoare sunt pe site-ul tau si cum arata. De asemenea poti cauta pe Google „Coduri de culoare HTML” pentru a gasi grafice cu toate culorile HTML si codurile lor.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM