Internet wireless gratuit cu ajutorul antenelor improvizate Wi-fi

O antena wi-fi cu raza mare de actiune poate fi foarte usor facuta pentru a capta semnalul de la zonele cu acces gratuit. Poti naviga apoi pe internet fara probleme. Si tu poti confectiona o astfel de antena pentru internet gratuit.

Instructiuni:

 1. Exista foarte multe retele wi-fi de la care poti primi semnal temporar. Aproape toate librariile, cafenelele, aeroporturile si hotelurile au asa ceva.
 2. Antena ta wi-fi va primi semnalul in functie de cum o pozitionezi sau o construiesti. Pentru a o construi ai nevoie de un bol mare sau vas lucios (sau plasa din sarma/metal) pe care il poti gasi.
  wifiantenna
 3. Vei avea nevoie de un adaptor pentru antene wi-fi. Acesta va avea o mufa de tip USB pe care o veti conecta la calculator. Antena din laptop-ul tau nu are atat de multa putere de captare. Foloseste banda adeziva pentru a pozitiona adaptorul in centrul bolului/plasei (ca in imaginea de mai sus). Apoi trebuie sa pozitionezi antena cu adaptorul spre o zona cu semnal.
 4. In mod normal o astfel de antena mareste puterea semnalului cu peste 45%. Trebuie sa sti ca o astfel de retea este insa pentru termen scurt. Daca doresti ceva pentru viitor cel mai bine ar fi sa te abonezi la unul dintre furnizorii de internet din aproprierea ta.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. Adrian
  # 1

  Si cum procedez?Am nevoie de o antena sectoriala sau o antena directionala?se scoate antena de la modem si se inlocuieste cu cea de la antena?o antena directionala daca ar fi este aceasta de pe
  http://www.sigmanet.ro/ProCell-WL-GRID24–id3327….. o sa functioneze in comuna mea sa captez semnal de la ea la laptop pe distanta de….ex: 2 km lungime si 3 km latime?Multumesc

 2. Adrian
  # 2

  eu as vrea sa imi cumpar o antena de exterior wireless sa o amplasez pe casa si sa o leg la internet si sa pot sa captez semnal de la ea la laptop la mine in comuna… o sa mearga?

 3. Marius
  # 5

  Salutare! Am sa incep comentariul cu un citat: „Vei avea nevoie de un adaptor pentru antene wi-fi. Acesta va avea o mufa de tip USB pe care o veti conecta la calculator. ” 2 probleme mici de semnalat aici dak nu e cu suparare. Anume 1. Adaptor pt antene wi-fi… Sincer e pt prima oara cand aud de asa ceva. Se gaseshte in comert banuiesc nu? Si din ce consta el? 2. Adaptorul se conecteaza prin mufa USB din dotare la calculator… banuiesc k se poate conecta la orice port USB al calculatorului? Multumesc mult!

  • Error: Nu s-a putut crea directorul uploads/2017/03. Directorul părinte are permisiuni de scriere pe server?
   # 6

   1. Pt. ca antena din laptop nu este atat de puternica trebuie sa folosesti un adaptor pe usb care inlocuieste placa ta. Gasesti sa cumperi aici: http://www.emag.ro/adaptoare_ethernet sau in primul magazin IT 🙂

   2. Da, se conecteaza pe USB.





SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2017 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM