Cumpararea unui domeniu

Cumpararea unui domeniu este cea mai simpla parte din crearea unui site. In acest articol veti invata cum sa cumparati un domeniu online sau cum sa va inregistrati pentru un domeniu online.

Instructiuni

  1. Domeniile sunt controlate de ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). Aceasta asociatie non-profit are o lista cu toate domeniile inregistrate si acreditate. Aceasta lista cuprinde numele companiilor aprobate pentru a vinde domenii.
  2. Gaseste o companie de la care poti cumpara un domeniu. Cateva dintre companiile cele mai cunoscute sunt networksolutions.com, godaddy.com, si register.com. Pentru alte companii accesati site-ul ICANN.
  3. Cauta nume de domenii. Vezi daca domeniile alese de tine sunt valabile.
  4. Creaza-ti un cont pe site-ul companiei alese si cumpara numele domeniului. De obicei costa intre 7 si 15 euro. Domeniile mai populare sunt mult mai scumpe. Tine minte ca aceasta este taxa anuala pentru domeniu. Pentru pastrarea  lui trebuie sa platesti anual o alta taxa.
  5. Daca domeniul dorit de tine este luat si tii neaparat sa ai acel domeniu, acesta se poate cumpara pe o suma mult mai mare. Aceste domenii sunt la mare cerere si se vor vinde la licitatii uneori.
  6. Domeniile deja existente pot fi cumparate pentru 20 de dolari si pot ajunge pana la 4 milioane de euro sau chiar 10 milioane precum site-urile toys.com sau business.com

Linkuri utile

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM