Cum sa-ti faci un cont pe Twitter

Twitter a devenit unul dintre cele mai mari si mai importante site-uri de pe internet si creste pe fiecare saptamana. Multe canale de stiri folosesc Twitter pentru a transmite mai repede stirile. Twitter a devenit o parte importanta in societatea si cultura noastra. Pentru a face parte din Twitter nu trebuie decat sa-ti faci un cont.

Instructiuni:

  1. Cauta Twitter.com intr-un motor de cautare.
  2. Daca nu ai un cont deja, pagina de index a site-ului iti va aparea pe ecran. Apasa pe Sign up.
  3. Acum va trebui sa-ti scrii numele, un username, o parola si adresa de email. Username-ul va fi de fapt numele tau pe Twitter. Este bine sa-ti alegi un nume special. Dupa tastare vei putea verifica daca acest username este valabil. Apoi nu trebuie decat sa tastezi literele si cifrele ce apar in casuta si apoi click pe butonul Create My Account.
  4. Apoi Twitter te va intreba daca vrei sa verifici daca cei din adresa ta de email sunt pe Twitter. Daca doresti sa faci acest lucru, completeaza informatiile cerute si click pe Continue. Daca nu apasa pe Skip this step.
  5. Urmatoarea pagina va va afisa cateva persoane cunoscute de pe Twitter. Poti selecta persoanele dorite si apoi click pe Finish sau daca nu doresti sa faci acest lucru click pe Skip this step.
  6. Acum ai un cont Twitter. Acum poti incepe sa trimiti mesaje celor cunoscuti.

Atentie:

  • Incearca sa fii cat mai creativ cu mesajele.
  • Twitter poate crea o adevarata dependenta.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM