Cum sa-ti creezi un profil pentru un site de intalniri

Daca esti gata sa te avanti in lumea intalnirilor online, atunci ar trebui sa stii cum sa iti personalizezi profilul. De fapt, profilul este cea mai importanta parte in ceea ce priveste intalnirile online.

Instructiuni

  1. Alege o fotografie cu tine. Este foarte important sa alegi una simpla, cat mai recenta. Trebuie sa stii ca de obicei profilurile fara fotografie sunt ignorate. Asa ca petrece un timp pentru a alege o poza frumoasa.
    Daca nu pui o poza de profil, celelalte persoane vor crede ca ai ceva de ascuns si iti vor ignora profilul. Alege o poza care iti place tie si pe care ai vrea sa o vezi pe pagina ta de profil.
  2. Fii sincer/a. Atunci cand iti descrii in profil, fii sincer in privinta a ceea ce cauti. Esti interesat de o relatie serioasa sau una de scurta durata? Spune ce vrei de la o relatie. Cum ai vrea tu sa fie? De asemenea, astfel de specificatii te ajuta sa scapi de persoanele care nu au aceleasi dorinte ca si tine.
  3. Scrie ce fel de persoana esti. Scrie ce pasiuni si hobby-uri ai pentru ca o persoana sa iti poata cunoaste personalitatea. Nu scrie insa tot ceea ce iti place.
  4. Iesi in fata. Gandeste-te ca un profil pentru un site de intalniri este ca un fel de aplicatie pentru un job. Fii politicos, sa nu ai greseli de exprimare sau gramaticale. Este necesar ca descrierea sa fie ordonata. Lauda-te, dar cu bun simt. Totul trebuie sa fie adevarat, pentru ca nu se stie cine iti citeste profilul. Se poate sa fie o persoana cunoscuta si care sa rada apoi de tine ca te-ai laudat degeaba.
  5. Gandeste pozitiv. De obicei, oamenii se simt descurajati daca nu primesc un raspuns imediat. Asteapta o saptamana sau doua. Daca vezi ca nu primesti raspunsuri, incearca sa iti revizuiesti profilul. Scrie lucruri frumoase despre tine si fii sincer.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM