Cum sa incepi o revista online

Desi o revista online nu necesita aceleasi cheltuieli ca o revista printata (pentru imprimat culorile lucioase sunt foarte scumpe ), este inca o actiune riscanta. La inceput, este intelept sa va pastrati obiective modeste.

Instructiuni:

  1. Cunoaste-ti subiectul. Este mai usor sa asiguri calitatea contributiilor daca ai cunostintele necesare pentru analizarea lor.
  2. Gandeste-te la finantare. Chiar daca ai un start modest, ca sa transformi revista intr-un proiect serios, vei avea nevoie de surse de finantare pentru articole; pentru design-ul revistei; pentru design-ul site-ului, pentru servere si pentru intretinere. Daca vrei sa faci din revista o adevarata afacere, trebuie sa te gandesti la un buget pentru marketing; consumabile, facturi de telefon, costuri pentru servicii e-mail; costuri de cercetare; salariile staff-ului; sprijin legal.
  3. Lucreaza cu alte persoane, mai ales daca vrei sa trasformi revista intr-o afacere, opus unui hobby. Discuta detaliile practice si financiare cu partenerii tai.
  4. Gandeste-te cum sa faci profit. Posibilitatile includ: atragerea de publicitate, taxarea pentru acces sau publicand ca societate nonprofit pentru obtinerea de grant-uri si donatii.
  5. Luati in considerare aspectele legale pentru publicare. Fii dispus sa platesti pentru opiniile expertilor.
  6. Decide cat de des vei publica. Actualizarile regulate, programate vor face ca cititorii sa revina pe site-ul dumneavoastra.
  7. Decide ce drepturi vei cumpara de la parteneri (ambele de tip text si vizual).
  8. Realizeaza-ti singur site-ul sau angajeaza un designer.
  9. Invata cum sa-ti intretii singur site-ul (cum sa schimbi articole vechi cu altele noi) sau angajeaza pe cineva.
  10. Incepe sa colectezi materiale pentru prima ta revista.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM