Cum sa gasesti imagini de calitate, gratuite

Exista foarte multe site-uri de unde poti descarca imagini cu o rezolutie si claritate foarte mare si toate gratuite. Sunt si multe site-uri care ofera imagini insa in schimbul unei mici taxe. Daca esti dispus sa cheltuiesti cativa banuti cu astfel de imagini, cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta.

Instructiuni

  1. Morgue File este unul dintre site-urile cu imagini gratuite. Cautarea se face foarte usor, categoriile sunt foarte variate si imaginile de calitate.
  2. Si Dreamstime are o selectie impresionanta de imagini, insa nu la fel de mare ca cea de pe Morgue File. Partea buna este ca te poti inregistra foarte repede si poti incarca propriile poze pentru a face bani.
  3. Stock.xchng are o colectie foarte mare de imagini, toate incarcate de un grup de contribuitori. Din pacate nu toate pozele sunt gratuite.
  4. Stockvault.net ofera multe imagini insa toate sunt numai pentru uz non-comercial si numai in scop educational.
  5. Free-stockphotos ofera imagini gratuite, fara inregistrare si cautare avansata. Partea proasta este ca nu este o colectie foarte mare de poze.
  6. Freestockphotos are o colectie foarte mica si nu ofera posibilitatea de a cauta o imagine anume. Cu toate acestea, poti arunca o privire rapida asupra pozelor. Incarcarea se face rapid deoarece nu exista alte add-uri. Pozele de asemenea sunt superbe.
  7. Sxc.hu – imagini foarte misto, toate gratis 🙂

Atentie

  • Nu uita sa citesti termenii de folosinta pentru pozele pe care doresti sa le folosesti.
  • Ai grija cum folosesti pozele deoarece poti fi dat in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM