Cum sa folosesti Google Calendar in mod eficace

Daca ai deja un cont de GMail, poti folosi Google Calendar gratuit. Acesta poate fi o unealta extraordinara pentru sarcinile zilnice si nu numai. Poti sa adaugi sau sa stergi activitati cu usurinta si interfata de utilizare este foarte simpla si usor de folosit. Cel mai bun lucru este ca iti poti organiza timpul pentru ca toate activitatile sunt listate intr-un singur loc.

Instructiuni:

  1. Seteaza-ti calendarul Google prin click pe Calendar de pe bara din coltul din stanga sus.
  2. Selecteaza o ora dintr-o anumita zi in care vrei sa adaugi o activitate. O casuta de text va aparea automat, unde poti adauga informatii despre activitatile tale.
  3. Poti seta etichete, cu diferite culori, specifice fiecarei activitati. De exemplu poti avea toate vizitele la dentist sau la medic de culoare albastra, orice activitate sociala de culoare  rosie, astfel poti alege mai usor activitatile importante.
  4. Poti impartasi diferitele etichete cu rudele si prietenii tai, astfel puteti planifica iesiri, consultand programul fiecaruia.
  5. Trimite-ti email-uri automate care sa iti reaminteasca pentru ce activitati trebuie sa te pregatesti. Poti seta in asa fel incat sa primesti un email cu cateva zile sau minute inainte de activitatea propriu-zisa.
  6. Adauga activitati noi cat de repede poti. Iti vei spori productivitatea personala pentru ca trebuie sa vizualizezi acele activitati doar o singura data. Daca iti programezi masa cu un prieten sau o programare la dentist sau ai nevoie sa schimbi uleiul la masina nu vei uita. Activitatile nu se vor prierde in mintea ta.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM