Cum sa filtrezi mesajele spam in Yahoo

Foarte multe persoane se trezesc in fiecare zi cu inbox-ul plin de mesaje spam. Desi se poate crede ca nu este nimic de facut, Yahoo are cateva optiune de filtrare a mesajelor primite si astfel poti seta un filtru pentru mesajele spam primite.

Instructiuni

 1. Intra pe contul tau de Yahoo. Click pe meniul My Folders in bara din stanga si adauga un folder. Da-i un nume acestui folder. Este de preferat sa pui un nume sugestiv pentru mesajele spam, pentru a nu incurca folderele.
 2. Click pe meniul Inbox. Fa-ti o lista cu persoanele care ti-au trimis mesaje de tip spam de cel putin doua ori pana acuma.
 3. Click pe meniul Options din coltul din dreapta sus si alege Mail Options. Din bara din stanga alege Filters. Click pe Create or Edit Filters.
 4. Click pe Add si da-i un nume filtrului. Sub If all of the following rules are true, in casuta From header, tasteaza adresele celor care ti-au trimis mesaje de tip spam. Sub Then alege folderul pe care tocmai l-ai creat. Click pe Add filter.
 5. Intra din cand in cand in folderul creat pentru a verifica mail-urile. Pentru alte mesaje spam filtrate automat de Yahoo, intra in Spam.

Atentie

 • Prioritatea filtrelor este data in functie de ordinea lor. Primul filtru are prioritatea cea mai mare si ultimul cea mai mica.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. # 1

  O alta varianta buna de a evita spamurile complet este folosirea la inregistari pe alte siteuri a unei adrese de email temporare gratuite.

  Serviciul asta il gasiti pe http://www.emailtemporar.ro .

  Emailul expira in 10 minute, cu posibilitatea de prelungire nelimitata.

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM