Cum sa creezi un layout pentru blog-ul tau

Designul blog-ului depinde si de ce fel de blog vrei sa ai. In functie de hosting trebuie sa adaptezi designul. De exemplu daca folosesti un server personal, atunci trebuie sa salvezi designul sub un anumit format.

Instructiuni

 1. Deseneaza o schita a layout-ului. Apoi, deschide un editor grafic si creeaza o imagine cu latimea de 900 de pixeli si inaltimea de 600 de pixeli. Umple spatiul cu o culoare preferata. Aceasta va fii imaginea de fundal.
 2. Deseneaza un dreptunghi vertical lung in centrul imaginii si umple-l cu o culoare mai deschisa. Acest dreptunghi va gazdui intregul continut al site-ului/blog-ului. De asemenea deseneaza si coloana laterala, sidebar-ul.
 3. Alege culorile si fontul pentru textul si link-urile pe care vrei sa le incluzi in site si culorile pentru celelalte elemente grafice. Daca vrei sa-ti faci un header personalizat, tasteaza numele blog-ului si include si logo-ul acestuia. Foloseste optiunea Crop (dupa ce l-ai selectat) si taie numai header-ul si apoi salveaza-l.
 4. Creeaza o noua pagina in directorul site-ului, pagina ce va fi folosita drept test. Acum trebuie sa uploadezi imaginile pe site si sa copiezi codul din layout. Nu uita de asemenea sa uploadezi header-ul.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. Dj IuLLySs
  # 1

  salut! vreau sa imi creez si yo un site… puteti sa ma ajutati si pe mn… va rog!!!

  • Error: Nu am putut crea directorul uploads/2022/01. Directorul său părinte poate fi scris de către server?
   # 2

   poti sa incepi aici, sa cauti o tema care iti place.

   Cand te uiti la o tema incearca sa alegi una cu o imagine sus si centrala (header) ca sa-ti fie usor sa o inlocuiesti cu logo-ul si ceva ce-ti apartine.

   Dupa ce ti-ai ales o tema iti faci cont la ei si in panoul de administrare editezi tot ce vrei. Au informatii foarte multe cum sa-ti exploatezi site-ul (blog-ul) la ei.

   Site-ul este si in romana daca vrei.

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM