Cum sa creezi un eveniment pe Facebook

Poti organiza orice fel de activitate pe Facebook, de la petreceri la excursii. Avand in vedere numarul mare e utilizatori, Facebook este o platforma excelenta pentru organizarea de evenimente.
Instructiuni
 1. Intra pe contul tau de Facebook.
 2. Selecteaza optiunea My Events din bara de meniu. Vei fi directionat catre o pagina cu toata activitatile organizate de tine.
 3. Da click pe butonul Create Event.
 4. Completeaza toate informatiile evenimentului, inclusiv data si locul desfasurarii. Daca vrei sa adaugi detalii mai tarziu, nu este nicio problema. Poti edita oricand aceasta pagina.
 5. Alege nivelul de acces la eveniment. Daca este unul public, atunci, oricine vede anuntul se poate inscrie pe lista. Daca este unul privat, atunci nu va putea fi vazut decat de prietenii tai. De asemene, un eveniment privat nu va putea fi gasit prin serviciul de cautare.
 6. Click pe Create Event dupa ce ai terminat.
 7. Uploadeaza o imagine reprezentativa pentru eveniment.
 8. Acum nu mai trebuie decat sa trimiti invitatiile. Selecteaza persoanele de pe Facebook catre care vrei sa fie trimisa invitatia. Poti trimite invitatii si pentru alte persoane, care nu sunt de pe Facebook, prin intermediul mailurilor.

Atentie:

 • poti importa adresele direct din agenda ta email.
 • te poti intoarce la meniul My Events pentru a vedea stadiul activitatii.
 • daca organizezi un eveniment public, nu posta informatii personale la detaliile acestuia.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM