Cum sa blochezi site-uri in Firefox

Cea mai simpla metoda de a bloca site-uri in Mozilla Firefox este sa folosesti un addon gratuit numit BlockSite. Acesta blocheaza site-uri ce au fost adaugate la lista sa neagra si poate fi folosit pentru a bloca si orice link-uri ce duc la site-uri blocate. De asemenea BlockSite este protejat de parola pentru a preveni schimbarea setarilor si folosirea de catre alte persoane.

Instructiuni

 1. Deschide Firefox, da click pe Tools apoi pe Add-ons. Da click pe Get Add-ons apoi pe Browse All Add-ons. Scrie blocksite in bara de cautare dupa ce apare site-ul Mozilla Firefox pentru add-uri, dupa care apasa Enter.
 2. Da click pe Add to Firefox in dreptul BlockSite. Lasa addon-ul sa se incarce apoi da click pe Install Now. Restarteaza Firefox.
 3. Selecteaza Tools apoi Add-ons, dupa care da click pe Preferences pentru Block Site. Asigura-te ca sunt bifate casutele pentru urmatoarele: Blacklist; Enable BlockSite; Enable warning messages; Enable link removal.
 4. Bifeaza Enable authentication apoi introdu o parola daca vrei sa opresti accesul altor utilizatori la setarile BlockSite.
 5. Da click pe Add apoi introdu URL-ul site-ul pe care vrei sa il blochezi. Click pe OK. Repeta acest pas pentru a bloca site-urile dorite, sau da click pe Clear pentru a goli lista cu site-uri. Cand lista este completa, da click pe OK si restarteaza browser-ul.
 6. Poti descarca addonul de AICI, in caz ca ai probleme sa il gasesti.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. Adiacent
  # 1

  Ar fi de dorit de lasat un comentariu celui ce incearca sa deshida pagina blocata.
  Am si o intrebare: La reinstalarea firefox-ului se pastreaza blocksite? Sau daca shimbi user-ul ?

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM