Cum sa – Bit Torrent

Bit Torrent-ul este o retea de sharing de fisiere de la computer la computer. Cine doreste sa imparta cu lumea fisierele sale, creeaza un fisier de tip .torrent apoi il trimite la site-uri specializate (1) in stocarea, monitorizarea si ordonarea pe categorii ale acestor .torrent-uri.

Vezi Top 35 – site-uri torrent

Acum cei interesati, acceseaza aceste site-uri si daca gasesc ce cauta descarca fisierul .torrent si-l deschide cu un program client pentru Bit Torrent (2)

Site-urile monitorizeaza daca cel care a trimis fisierul torrent mai este online si daca da, torrent-ul respectiv primeste 1 punct la seeds. Seeds indica numarul total de oameni care au descarcat acel torrent 100%, daca sunt online si daca il ofera mai departe spre descarcare. Daca un torrent are seeds multe inseamna ca il vei descarca mai repede. Daca are zero nu se poate descarca, pentru ca nimeni online nu il are sau nu-l imparte.

Cand incepi sa descarci un torrent se adauga un punct la Leechers, aceasta valoare indica numarul celor care descarca un torrent.

Descarcarea fisierelor purtatoare de copyright este ilegala, asa ca ai grija ce descarci. Sistemul este foarte interesant pentru ca justitia si aici ma refer la USA (cu legile actuale) nu are cum sa inchida aceste site-uri care monitorizeaza, pentru ca ele nu tin pe serverele lor fisierele, ci un link catre ele 🙂

1. Site-uri unde poti sa download torrent -uri

http://www.mininova.com/

http://isohunt.com/

2. Program client BitTorrent: uTorrent

http://www.utorrent.com/

Totul este foarte simplu: instalezi uTorrent, te duci pe paginile sus mentionate, folosesti cautarea sau navighezi prin categorii, descarci fisierul torrent, deschizi cu uTorrent si astepti sa fie downloadat.

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!
 1. A l e x 0 0 9
  # 1

  O porcarie cu torrentele mai bine facetiva rost de o invitatie pe filelist ieri a aparut un film deja de pe filelist il si poti descarca se descarca in maxim 5 minute si e 100% FREE si FARA VIRUSI

 2. Kelsiris
  # 2

  incercati si http://www.sumotorrent.com just for fun:P

 3. # 3

  tote ca toate dar cel mai bun e filelist.ro :p

 4. EVANdersar
  # 4

  Torrentele sunt cool fac vtorrente ptr mininova http://www.mininova.org/user/EVANdersar (TOATE DE ACOLO SUNT FACUTE DE MN) easy de facut shi de incarcat

 5. alin
  # 5

  E fain torrentul da cum sa te feresti de toate panaramele care pun fisiere virusate sau filme luate cu camera din cinema…

  • Error: Nu am putut crea directorul uploads/2022/01. Directorul său părinte poate fi scris de către server?
   # 6

   La cele cu virusi te uiti si tu la comentarii, daca 100 tipa ca s-au virusat, inseamna ca e virusat. Filmele care se vad nasaol sunt usor de exclus, in titlul lor (de obicei) se gaseste cuvantul CAM sau SRC.

SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM