Cum sa ai propriul site

Indiferente ca vrei sa vinzi un produs, sa iti promovezi afacerea sau sa impartasesti idei cu alte persoane, este bine sa ai propriul site. De altfel acest lucru a devenit unul foarte obisnuit.

Instructiuni

  1. Presupunand ca deja stii despre ce va fi site-ul tau, vei avea nevoie de un nume pentru el. Este foarte important cum iti alegi numele. Exista o baza de date numita WhoIs care te poate ajuta sa alegi un nume sau sa vezi daca este deja luat sau nu. Intra pe www.whois.net.
  2. Acum, dupa ce ti-ai ales numele domeniului, trebuie sa gasesti o companie care sa iti inregistreze numele domeniului si sa iti gazduiasca site-ul. Este bine sa te informezi bine inainte. Nu te grabi. Intreaba-ti prietenii si cunostintele despre companii de hosting. Intra pe forum-uri si afla care companie are preturile cele mai accesibile si serviciile cele mai bune.
  3. Urmeaza instructiunile de inregistrare.
  4. In functie de cunostintele tale de limbaj de programare, HTML, CSS, ai la dispozitie cateva optiuni pe care le poti folosi atunci cand iti creezi site-ul. Daca nu stii ce este HTML sau CSS, atunci poti instala, de exemplu, aplicatia WordPress si poti folosi un template deja existent. Daca, totusi, ai cunostinte de HTML si CSS si ti-ai creat deja site-ul, atunci nu trebuie decat sa uploadezi fisierele de pe calculatorul tau pe serverul companiei.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM