Costul pe click generat de un cuvant cheie

Incerci sa gasesti acele combinatii de cuvinte cheie care sa  genereze cel mai mare castig  pentru siteul, blogul  tau sau orice alt proiect online pe care il administrezI? Iti  prezentam cateva modalitati care te pot ajuta sa beneficiezi de cel mai inalt venit generat de aceste cuvinte cheie, precum  si de cel mai bun pret platit pe click pentru cele care au legatura cu aria subiectului tau.

De ce trebuie sa tii cont?

1. Navigheaza pe www.google.com si insereaza Instrumentul de Cuvinte Cheie(Keyworld Tool) in bara de cautare, apoi da click pe  acest buton. O sa fii directionat catre pagina principala a centrului Google de Instrumente de Cuvinte Cheie.

2. Acum trebuie sa introduci  cuvinte sau fraze in caseta de text care descrie continutul tau de interes sau de cuvinte cheie. De exemplu, daca scrii un articol despre pantofi sport, introduci in Centru Google de Instrumente de cuvinte cheie constructia Pantofi sport si apoi dai click pe butonul Descopera Idei de Cuvinte Cheie(Get Keyword ideas).

3. O lista de cuvinte cheie de legatura o sa fie afisate si o sa iti ofere  informatii despre volumul de cautare sau date despre competitori. Pentru a vedea care este CPC(costul pe click) trebuie sa accesati caseta verticala Alege Afisarea pe Coloana(choose column display) si sa selecteaza CPC estimat. Acesta va afisa apoi costul pe click pe care un cuvant cheie il va genera.

4. Exista multe alte optiuni care te pot ajuta ca alegi cuvintele cheie potrivite pentru continutul tau si sa iti aduca  castiguri daca folosesti Google Adsense.

4 pasi simpli pot genera venituri considerabile!

Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM