Companie pentru webhosting

Ca incepator este destul de greu sa intelegi cum sa incepi un site. Iata cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii.

Instructiuni:

  1. Pe langa un cont pentru hosting vei avea nevoie si de un domeniu pe care sa-l asociezi cu acest cont. Majoritatea companiilor de hosting precum godaddy sau hostgator va pot oferi un astfel de domeniu. Astfel poti vedea daca este luat sau nu numele site-ului tau.
  2. Domeniile pot avea extensii precum .com, .org sau .net. Valabilitatea lor depinde de popularitate. Exista si extensii precum .biz, .us, .ro etc. Nu trebuie sa le cumperi pe toate deodata. Cel mai bine e sa le cumperi pe o perioada de max 1 an.
  3. Odata ce ai un nume pentru domeniu, este timpul sa-ti cumperi un cont. Exista cateva niveluri in functie de necesitatile dumneavoastra. Un domeniu bazat pe microsoft va avea incorporat un sistem de folosire a aplicatiillor .NET si a unei baze SQL Server. O alternativa a acestui cont este unul de tip Linux bazat pe PHP si pe MySQL. Serverele Linux sunt mai ieftine si iti ofera posibilitatea sa te muti pe o platforma Windows daca doresti. Cand  cauti o companie de hosting, compara mai intai preturile. Normal ca spatiul de stocare si marimea bandei de retea sunt foarte importante. Daca doresti sa iti creezi un site si nu esti singur de traficul pe care il va aduce, cel mai bine e sa alegi cea mai ieftina optiune. Ai grija sa pui in balanta toate caracteristicile contului.
Taguri

Ce parere ai? Lasa un comentariu!SOLUTII OFERITE |  CONTACT |  CONFIDENTIALITATE |  IDENTITATE
© 2004 - 2022 PAGINATA PUNCT COM SRL
PAGINATA.COM